maanantai 16. syyskuuta 2013

Arabianranta pian kankaalla!

Pakko jo hehkuttaa, vaikka t-paidalle tämä kuvio ei ole vielä siirtynytkään: toukokuusta asti kaavailemani Arabianrantakuvitus on vihdoin valmis, ja siitä tuli juuri sellainen kuin haaveilinkin!





Kuvitus on jatketta kaupunginosakuvitusten sarjaan, joista ensimmäinen oli Pasila. Arabianrantakuvitus oli aivan pakko tehdä toisena, sillä se on oma kotini. Kuvassa etualalla on poikani (1v 10kk), jonka lempiharrastus on heitellä mereen kiviä :)

Saan tällä viikolla käsiini valotetun seulan ja luultavasti ensi viikon alusta luonnonvalkoisia t-paitoja - silloin nähdään, miltä kuvio näyttää kankaalla - en malta odottaa! Aion t-paitojen lisäksi painaa kuviota myös esim. kasseihin ja julisteisiin.

Mikähän olisi seuraava kaupunginosa? Ehdotuksia otetaan vastaan!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kerroksellista, elävää kaupunkikuvaa! Varmasti hauska kuva jopa sellaisellekin, jolle Arabianranta ei ole erityisen tuttu.

    VastaaPoista
  2. kiitos :) Tämä kuva on itselleni erityisen tärkeä - Arabianranta kun on ensimmäinen paikka Pyhämaasta muuton jälkeen, joka tuntuu oikeasti kodilta (Pyhämaassa on lapsuudenkotini, enkä ole asunut siellä 13 vuoteen!). Kuvitukseenkin pystyi siis ihan eri tavalla liittämään itselle tärkeitä asioita.

    VastaaPoista