perjantai 6. kesäkuuta 2014

AITO
























Hip hei! Olen löytänyt kivan porukan, jonka kanssa avaamme ensi viikolla Lasipalatsin tiloihin Pop Up -kaupan. Kollektiivimme nimi on AITO, ja ryhmässämme on sekä suomalaisia että japanilaisia suunnittelijoita. Myyntinäyttelystä löytyy mm. sisustustuotteita, tekstiilejä ja luonnonkosmetiikkaa. 

Tässä vähän taustaa: "AITO Midsummer Pop Up -tapahtumassa japanilainen minimalismi kohtaa Suomen kesän raikkauden. Jos arvostat ekologisia arjen valintoja, kaunista muotoilua ja puhdasta suomalaista luontoa, haluat ehdottomasti tutustua tuotteisiimme ja kokea keskikesän luonnon kaikin aistein keskellä Helsinkiä"

Pop upia on suunniteltu jo alkukeväästä lähtien, ja on hienoa nähdä kaupan ovien avautuvan ensi maanantaina! Facebookissa pääsee muuten lukemaan kollektiivin jäsenten taustoista, minunkin :)

Kauppa on avoinna 9.6.-19.6. joka päivä klo 10-19. Avajaiset pidämme keskiviikkona 11.6, kello 19-22.00. Siellä tarjoilemme vieraille designin lisäksi kuplivaa juomaa, pientä purtavaa ja musiikkia by Jan Wälchli Solo. Itse olen kaupalla myymässä 16.-18.6. Tervetuloa avajaisiin, tai käymään normipäivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti