sunnuntai 18. elokuuta 2013

Uusia kuvioita

Hei, se on pian syksy taas! Olen ollut tänä kesänä kiireisempi kuin koskaan, ja siksi on jäänyt blogikin ihan heitteille. Uskon, että syksyn aikana asia taas korjaantuu, sillä mulla on jo nyt mielessä monta juttua, jotka haluaisin kertoa :)

Kerronpa nyt ensi töikseni, että olen liittynyt astubutiikkiin.fi -portaaliin. Palvelu kokoaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja käsityö- ja designtuotteita yhteen osoitteeseen niin, että sieltä on helppo löytää etsimänsä. Toisin sanoen astubutiikkiin auttaa meitä pieniä yrityksiä palveluidemme markkinoinnissa ja samalla auttaa asiakkaita löytämään meidät ja meidän verkkokauppamme. Nerokasta. 

Portaali avataan aivan pian, syyskuun alussa. Keskiviikkona meillä oli lanseeraustilaisuus Katariinankadulla Torikortteleiden tiloissa – ja minä päädyin aivan yllättäen haastateltavaksi!


Kuva: Mari Mäkinen / MTV3

Tässä juttu kokonaisuudessaan:
http://www.mtv3.fi/koti/tee_itse/artikkeli.shtml/2013/08/1791575/kun-harrastuksesta-tulee-toinen-ammatti

Odotan innolla, millaisen vastaanoton portaali saa auetessaan ja millainen vaikutus sillä on Kuviokioskiin! Tässä jo linkki astubutiikkiin, vaikka vielä joutuukin parisen viikkoa sen aukeamista odottamaan: http://www.astubutiikkiin.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti